Вече стана ясно, че ултравиолетовият цвят ще царува през 2018-а година. Той ще завладее всички сфери – от модата, през интериорен и екстериорен дизайн. Със сигурност ултравиолетовото ще бъде предпочитан цвят от много двойки и в сватбения им ден.

Професионалистите определят ултравиолетовото като кралски нюанс на виолетовото. Той е и по-студен като нюанс, тъй като съдържа и син цвят в себе си, който обаче изключително лесно и приятно се съчетава с други цветове. Сигурен съм, че много двойки, които вече са сключили брак, са използвали точно ултравиолетовото като основен цвят за сватбената си украса, без да подозират, че са изпреварили времето. През Сватбен Сезон 2017 снимах младоженци, които спадат към тези находчиви двойки и с помощта на “Сватбена агенция Je t’adore” сватбената им декорация беше изцяло издържана в ултравиолетово.

Ето някои идеи, които и бъдещите младоженци могат да използват за тяхната сватба в ултравиолетово, изцяло съобразени с тенденциите през 2018- а.

Цветята: Наистина ултравиолетовият цвят е изключително добре съчетаем с много други цветове, както се вижда и на снимките. Комбинациите са много, остава само да изберете коя Ви допада най-много.

 

Изнесен ритуал: Украсата на масата за изнесения ритуал в заведението, а защо не и в Обредния дом, може да бъде декорирана в ултравиолетово. На сватбените снимки добре се вижда, че дори и деликатно декорираните в бяло Ритуални чаши и шампанско също много добре стоят в комбинация с кралския нюанс на лилавото.

 

Украса на масите: Една от основните украси, които се правят на всяка Сватба, е тази на масите и столовете. Виждате добре, че тишлайфер в ултравиолетово с бяла покривка, бяла салфетка с панделка в цвета на годината и прозрачни вази с цветя в различни цветове, са една много сполучлива комбинация.

Младоженска маса: Акцентът в Сватбената декорация е украсата на Младоженската маса. Тя е най-богато украсена, тя се отличава, тя е красива, пищна и много стилна. А ултравиолетовият цвят в комбинацията с цветя в различни нюанси, я прави наистина отличаваща се.

Сладък бар: Истина е, че в сватбите, които се правят в България, все повече се взаимстват страхотни идейки от Европа и света. От години „ Candy bar“ или т.нар. „Сладък бар“ присъства под различни форми и в нашите сватби. На някои той е част от Welcome drink- а, на други сватби се позиционира на маса в ресторанта и е на разположение на гостите през цялата вечер. Така сладкият бар се превръща в част от декорацията на сватбата и е добре и той да бъде в тон с цялостната украса.

Със сигурност Цветът на 2018- а година – ултравиолетово няма да допадне на всеки. Ако все пак решите да последвате тенденциите, се надявам в тази статия да сте открили полезни идеи.