Със сватбата шега не бива! Не само, защото трябва да изберете правилния човек до себе си, но и за да планирате едно наистина незабравимо сватбено преживяване с любими хора, приятна обстановка, вкусна храна, професионални фотографи и още куп други детайли, осигуряващи едно паметно събитие. Овен с всички тези подробности трябва да се съобразите и с правилната дата, месец, година, за да постигнете пълна хармоничност на новто ви семейство. Дори и да не сте суеверни, всички факти сочат, че 2019-та е една от най-подходящите за сключване на брак. И ако все пак не вярвате в подобни приумици, сме ви оставили истината за накрая.

Какво казват астролозите?

Според специалистите в областта 2019-та е годината на семейството. През нея се очаква много силно да се утвърди въздействието на родовата връзка. Благоденствие ще им във всяко семейство, чиито членове живеят в разбирателство и хармония. Затова 2019-та е една от най-подходящите години за вричане във вечна вярност и любов и за създаване на здраво семейно гнездо. Астролозите и номеролозите определят като подходящи за сключване на брак датите: 15.05, 12.05, 7.06, 5.07, 2.08, 9.08, 1.09 и 4.10 – тогава е най-голямо струпването на числата, които белязват хармонично и плодоносно ново начало. Според един друг график – този  на нас – професионалните сватбени фотографи, най-търсените дни са 07.07.2019  и 14.07.2019 – и двете се падат в неделя, както носят символиката на мъдростта и късмета.

Какво казва фън шуи?

Според китайския зодиак от 5-ти февруари  ни очаква една интелектуална, преосмисляща и закриляща семейното гнездо година – годината на жълтата свиня. Заедно с това източните вярвания отделят важно значение и на цветовете, за да бъде бъдещето безпрепятствено. През 2019-та година трябва да отделите специална роля на следните цветове: червено – цветът на огъня и на късмета; сини нюанси – символизират силата; жълто – елемента на емоцията и семейния ред, както и на богатството. Подходящо би било да организирате сватбата си в някои от изброените цветове. Освен, че ще спомогнат за силния старта на новото ви семейство, са и чудесни елементи на сватбените ви снимки, направени от сватбения фотограф.

Истината

За идеалната сватба са необходими само три неща: влюбени младоженци, весели гости и професионален сватбен фотограф, който да увековечи всеки един приказен момент. След време си спомняме кои луди глави са били на нашето парти, как сме се забавлявали заедно, щастието от споделените и непринудени моменти. Всички тези емоции ни връхлитат най-силно, когато са запечатани на снимка. И колко е хубаво, когато се съберем заедно на всяка годишнина и повод, отворим снимките и преживеем отново сватбения ден. Фотографът е този, който трябва да улови всеки един ценен момент и да го запечата завинаги. Избирайте внимателно човекът, който ще заснеме и предаде емоцията за следващото поколение.

Не е  необходимо да се съобразявате с всички критерии за организиране на перфектната сватба. Ако сте решили това важно житейско събитие за вас да е през 2019-та година, то запомнете, че всички земни сили са на ваша страна. Не забравяйте да създадете спомени, емоция и преживявания!